Majka Božja Bistrička

Najbolje i najljepše stvari na svijetu ne mogu se vidjeti niti dodirnuti, one se osjećaju srcem.
Hellen Keller

Redovni financijeri

picture picture

Donatori

picture picture
picture

Ne, ne lutaj više jer ovdje u Mariji Bistrici sad si u pravoj prilici da doživiš put spasenja i duhovnog iscjeljenja.

Majka Božja Bistrička svakom je vjerniku pomogla i nije odbila molitve nikoga tko se iskreno pouzdao u Boga.

Marija Bistrica mjesto je duhovne obnove, tu dolaze ljudi od svuda i osjete duhovna čuda, a tko od teških boli pati, Majka Božja Bistrička nadu i mir mu vrati. Njome se ponose vjernici Hrvati.

Tko je samo jednom ovdje bio, nikad nije požalio nakon što je našao blagostanje i sreću. Tu Bio je i Sveti Otac Ivan Pavao Drugi i blaženim proglasio Alojzija Stepinca, zagrebačkog nadbiskupa i kardinala, na čemu mu od srca hvala.

Kraljica hrvatskog puka oslobađa nas od svih muka, tako je bilo i tako će biti, u prelijepom svetištu u Hrvatskom zagorju svaki će vjernik radost osjetiti, radost koju nikakvo zlo ovoga svijeta ne može slomiti i uništiti.


U utorak, 12.09.2017., članovi naše Udruge hodočastili su u Mariju Bistricu. Provedbom ove aktivnosti promiče se integracija slijepih osoba u društvo, povećavaju im se mogućnost uključenosti u aktivan i kvalitetan život te im se također povećava mobilnost i pozitivno utječe na njihovo zdravlje. Naime, slijepe osobe veoma su ograničene izborom aktivnosti provođenja slobodnog vremena te zbog toga Udruga organizira izlete i druženja na kojima naši članovi mogu sudjelovati. Hodočašće na Mariju Bistricu provodilo se u sklopu projekta „Zajedno za bolje društvo“ financiranog od strane Općina i Gradova Međimurske županije.